Wat we doen

Bartels Montage levert een breed pakket aan diensten op het gebied van onderhoud, montage, revisie of vervanging van zowel elektrische als mechanische pompen, stuwen of gemalen. Voorbeelden zijn de uitvoering van verschillende soorten onderhoud, constructiewerkzaamheden, montage op locatie, inspectie, vervanging van onderdelen, hoogwaardig constructiewerk in staal, RvS, aluminium en gecertificeerd laswerk. 

Bartels houdt zich ook bezig met het ontwerp, aanleg en onderhoud van beregeningsinstallaties op diverse terreinen. Ook voor een gedegen advies of complete projectbegeleiding kunt u Bartels inschakelen. Daarnaast beschikken we over jarenlange expertise om werkomstandigheden op bestaande werklocaties te verbeteren en veiliger te maken.

Zelfs de meest hoogwaardige technische systemen ontkomen niet aan onderhoud.  Regelmatig onderhoud draagt bij aan duurzaamheid en veiligheid. Bartels Montage verzorgt onderhoud en revisie van zowel elektrische als mechanische pompen, stuwen of gemalen. Gekwalificeerde specialisten brengen een product in goede staat terug én zorgen ervoor dat dat zo blijft. In overleg met u bepalen we welke soort onderhoud nodig is.

Periodiek (preventief) onderhoud

Periodiek onderhoud is vooral controlerend van aard. Het is bedoeld om systemen in goede conditie te houden en storingen te voorkomen.

Voorafgaand aan preventief onderhoud, voeren we een inspectie uit. We kijken naar uw ervaringen, de gebruiksintensiteit en de conditie van een systeem. Ook doen we verschillende metingen. Op basis van onze onderhoudsrapportage, stellen we een onderhoudsschema op. Uiteraard in overleg met u.

Gebruiksafhankelijk onderhoud

Tijdens gebruiksafhankelijk onderhoud, vinden zowel controles als herstelwerkzaamheden plaats. Onderdelen en smeermiddelen worden daarbij periodiek vervangen. Bartels Montage voert gebruiksafhankelijk onderhoud uit op basis van het aantal gebruiksuren en/of geconstateerde slijtage.

Storingsafhankelijk onderhoud

Bij storingsafhankelijk onderhoud herstelt Bartels Montage het systeem na een storing. Defecte onderdelen worden vervangen. Ook voeren we controles uit van de gewenste parameters. Bartels Montage biedt u ook de mogelijkheid voor een een storingsdienst. (ik zou nog even uitleggen wat ze dan krijgen, 24 uurs service of zo?)

Revisie

Ook revisie behoort tot de mogelijkheden. Tegen scherpe revisieprijzen knapt Bartels motoren, aandrijvingen, machines of componenten weer helemaal op. Ze gaan daarna weer voor lange tijd mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productielijnen, pompen, aandrijvingen en afsluiters.

Hoe werkt het?
Alle delen worden ontdaan van oliën, vetten en andere vormen van aanslag. Dan volgt een inspectie van de onderdelen en een analyse van de oorzaken van de problemen. Aangetaste onderdelen worden gedemonteerd. Als blijkt dat deze na bewerking weer bruikbaar zijn, plaatsen we ze terug. Bij twijfel adviseren we om het onderdeel te vervangen.

Naast productie- en montagewerkzaamheden in onze moderne werkplaats, monteert Bartels ook op locatie. We beschikken over diverse servicebussen.  Alle bedrijfswagens zijn compleet uitgerust. We voeren vrijwel alle werkzaamheden ook direct op locatie uit. Naast mechanische en constructieve werken, behoort de aanleg van perslucht- en hydraulieksystemen tot de mogelijkheden.

Aan veel producten van Bartels Montage gaat constructiewerk vooraf. Bartels Montage levert hoogwaardig constructiewerk in staal, rvs en aluminium en gecertificeerd laswerk. Onze technici zijn gespecialiseerd in uiteenlopende lastechnieken. Ze hebben alles in huis om constructies feilloos aan te leggen.

Voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particuliere klanten, leveren wij een breed scala aan producten. Met het juiste vakmanschap verzorgen wij maatwerkoplossingen in staal, rvs en aluminium voor binnen én buiten.

Het is mogelijk om het oppervlak van onze producten te voorzien van een speciale behandeling. Dit bevordert de levensduur en biedt bescherming  tegen invloeden van buitenaf. Denkt u onder meer aan stralen, verzinken, epoxeren, spuiten en glasparelen.

Bartels Montage is gespecialiseerd in het ontwerp, aanleg en onderhoud van beregeningsinstallaties op sportterreinen, golfbanen, parken en tuinen.

Bartels Montage ondersteunt sportparkbeheerders met de nieuwste beregeningssystemen om het kwaliteitsniveau van sportvelden te verhogen. De beregeningssystemen zijn op afstand instelbaar.

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kennis om een systeem volledig naar uw wens te ontwerpen, te installeren en te onderhouden. Ook hierbij geldt: we ontzorgen van A tot Z.

Ook voor complete projectbegeleiding kunt u Bartels inschakelen. Bartels Montage begeleidt bouwprojecten vanaf de eerste plannen tot de oplevering en nazorg. Een intensieve projectbegeleiding is essentieel om een bouwproject binnen een vaste tijdsperiode en beschikbaar budget te realiseren. Tijdens het  proces zorgen we voor communicatie met projectleiders, adviseurs en overheidsinstellingen.  We sturen aannemers en installateurs aan. Ook bewaken we de planning, kosten, kwaliteit, informatie en organisatie van het bouwproject. De opdrachtgever staat hierbij centraal.

Volgens de wet is een veilige en gezond werkplek verplicht. Bartels beschikt over jarenlange expertise om werkomstandigheden op werklocaties te verbeteren en veiliger te maken.

De aandacht en normering voor veilige werkomstandigheden neemt toe. Dat geldt ook voor veilig werken. Veel opdrachtgevers hebben behoefte aan advies om werkplekken veiliger te maken. Bartels Montage is gespecialiseerd in het creëren van Arbo-vriendelijke oplossingen op bestaande locaties. Voorbeelden zijn het plaatsen van loopbordessen, leuningwerken, spindelverlengingen of valroosters. Samen met de opdrachtgever en de KAM adviseur, zoeken we de beste oplossing. De servicebussen van Bartels zijn ingericht als mobiele werkplaats. Zo kunnen aanpassingen vrijwel direct worden aangebracht op locatie. Met als voordeel dat  werkzaamheden nauwelijks vertraging oplopen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onderhoud of een gesprek met onze adviseurs over de mogelijkheden voor grootschalige projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


referenties

Leidingwerk 10
Inspectie voor levensduur 6
Bartels Montage constructies header
Bartels-Montage-leidingen-aannemer-waterzuivering-4
Bartels-Montage-Werkbordessen