KAM

Volgens de wet is een veilige en gezond werkplek verplicht. Bartels Montage beschikt over jarenlange expertise om werkomstandigheden op werklocaties te verbeteren en veiliger te maken.

De aandacht en normering voor veilige werkomstandigheden neemt toe. Dat geldt ook voor veilig werken. Veel opdrachtgevers hebben behoefte aan advies om werkplekken veiliger te maken. Bartels Montage is gespecialiseerd in het creëren van Arbo-vriendelijke oplossingen op bestaande locaties. Voorbeelden zijn het plaatsen van loopbordessen, leuningwerken, spindelverlengingen of valroosters. Samen met de opdrachtgever en de KAM adviseur, zoeken we de beste oplossing. De servicebussen van Bartels zijn ingericht als mobiele werkplaats. Zo kunnen aanpassingen vrijwel direct worden aangebracht op locatie. Met als voordeel dat werkzaamheden nauwelijks vertraging oplopen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over KAM-middelen of een gesprek met onze adviseurs over de mogelijkheden voor grootschalige projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.