Riolering

Voor al uw natte en droge gemalen van groot tot klein leveren wij maatwerk-oplossingen voor onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring, kennis en uitrusting zijn wij de ideale partij voor al uw riooltechnische werken.

Door onze jarenlange ervaring met riooltechnische werken hebben wij een zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld voor al uw werkzaamheden in en rond natte en droge gemalen. Van storingen tot preventief onderhoud, renovatie of nieuwbouw, u kunt altijd bij ons terecht.

Onze mensen hebben kennis van zaken en kunnen dankzij onze mobiele uitrusting, zuig-spuit unit en een mobiele graafmachine de werkzaamheden grotendeels op locatie uitvoeren. Uw installatie hoeft derhalve maar kort buiten gebruik te worden gesteld.

Onderhoud mini gemalen

Uw installatie wordt voor onderhoud altijd eerst gereinigd met onze hoge druk vacuümunit. Vervolgens inspecteren we de verschillende elementen visueel en voeren we metingen en controles conform de beoordelingsrichtlijn uit. Waar nodig kunnen onderdelen direct worden vervangen.

Renovatie mini gemalen

Wanneer blijkt dat renovatie benodigd is voor een individueel gemaal of een clustering van gemalen wordt er een plan van aanpak opgesteld om de installatie naar uw wensen op te leveren. Hierbij behoren uiteraard de vervanging en/of reparatie van de pompinstallatie en het leidingwerk in en buiten de put.

Daarnaast kunnen wij de betonput conserveren door het aanbrengen van een coatinglaag. Zo wordt de levensduur verlengd en de aantasting van beton door onkruid- en wortelgroei en gassen verminderd.

Nieuwbouw

Wij kunnen u volledig ontzorgen indien renovatie niet meer haalbaar is of er juist sprake is van een compleet nieuwe installatie. Hierbij kijken wij naar uw wensen in combinatie met de omstandigheden op en rond de locatie en zullen wij u een advies op maat bieden.

Kwaliteit

Bartels Montage is een volledig gecertificeerde onderneming met de VCA en ISO 9001 als basis, daarnaast beschikt ons bedrijf over een groot aantal certificaten en kwaliteitskeurmerken. We werken volgens vastgestelde wetten en regelgeving. Daarmee waarborgen we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en werkomgeving. Investeren in veilige en gezonde werkomstandigheden is goed voor mens en milieu en levert een positieve bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit van onze werkzaamheden. Dit is goed voor onze klanten en klanttevredenheid.

Onze riooltechnische werken worden uitgevoerd volgens het Kiwa procescertificaat ”Kwaliteit gestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen” volgens de beoordelingsrichtlijn (BRL) K14020, en/of NEN 2767-4 Conditiemeting civiele kunstwerken (oa. bruggen, viaducten, sluizen, stuwen).

Contact

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden van Bartels Montage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.