Onderhoud & Revisie


Zelfs de meest hoogwaardige technische systemen ontkomen niet aan onderhoud.  Regelmatig onderhoud draagt bij aan duurzaamheid en veiligheid. Bartels Montage verzorgt onderhoud en revisie van zowel elektrische als mechanische pompen, stuwen of gemalen. Gekwalificeerde specialisten brengen een product in goede staat terug én zorgen ervoor dat dat zo blijft. In overleg met u bepalen we welke soort onderhoud nodig is.

Periodiek (preventief) onderhoud

Periodiek onderhoud is vooral controlerend van aard. Het is bedoeld om systemen in goede conditie te houden en storingen te voorkomen.

Voorafgaand aan preventief onderhoud, voeren we een inspectie uit. We kijken naar uw ervaringen, de gebruiksintensiteit en de conditie van een systeem. Ook doen we verschillende metingen. Op basis van onze onderhoudsrapportage, stellen we een onderhoudsschema op. Uiteraard in overleg met u.

Gebruiksafhankelijk onderhoud

Tijdens gebruiksafhankelijk onderhoud, vinden zowel controles als herstelwerkzaamheden plaats. Onderdelen en smeermiddelen worden daarbij periodiek vervangen. Bartels Montage voert gebruiksafhankelijk onderhoud uit op basis van het aantal gebruiksuren en/of geconstateerde slijtage.

Storingsafhankelijk onderhoud

Bij storingsafhankelijk onderhoud herstelt Bartels Montage het systeem na een storing. Defecte onderdelen worden vervangen. Ook voeren we controles uit van de gewenste parameters. Bartels Montage biedt u ook de mogelijkheid voor een een storingsdienst.

Revisie

Ook revisie behoort tot de mogelijkheden. Tegen scherpe revisieprijzen knapt Bartels motoren, aandrijvingen, machines of componenten weer helemaal op. Ze gaan daarna weer voor lange tijd mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productielijnen, pompen, aandrijvingen en afsluiters.

Hoe werkt het?

Alle delen worden ontdaan van oliën, vetten en andere vormen van aanslag. Dan volgt een inspectie van de onderdelen en een analyse van de oorzaken van de problemen. Aangetaste onderdelen worden gedemonteerd. Als blijkt dat deze na bewerking weer bruikbaar zijn, plaatsen we ze terug. Bij twijfel adviseren we om het onderdeel te vervangen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onderhoud of een gesprek met onze adviseurs over de mogelijkheden voor grootschalige projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Gerelateerd nieuws