Hoe we werken

Ontzorgen van A tot Z, dat is ons motto. Dat begint vaak met een gedegen advies. We denken graag met u mee om samen de beste en meest duurzame oplossing te vinden.  Zo bereiken we een optimaal resultaat.

Vast aanspreekpunt

Bij Bartels zijn de lijnen kort. Als klant bent u altijd verzekerd van één vast aanspreekpunt, ook bij grootschalige projecten. Dat werkt wel zo prettig.

Innovatie en kwaliteit

Bartels investeert in innovatie en kwaliteit. We beschikken over een volledig ingerichte werkplaats en moderne servicebussen. Al onze bedrijfswagens zijn compleet uitgerust om vrijwel alle werkzaamheden op locatie te kunnen verrichten. De medewerkers van Bartels Montage hebben de beschikking over een modern machinepark.

Uitgebreid netwerk

Bartels heeft een uitgebreid netwerk van diverse strategische partners waar we regelmatig mee samenwerken. Dit geldt met name voor civieltechnische werkzaamheden, elektrische werkzaamheden en  grond, – weg –waterbouw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Kiwa-procescertificaat, extra werkspecifieke controles of een gesprek met onze adviseurs?Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zie ook onze pagina over certificeringen of www.kiwa.nl  We informeren u ook graag over de mogelijkheden voor grootschalige projecten.