Bartels-Montage-Dijktrap

Het vervaardigen en plaatsen van permanente toegangsmiddelen, zoals werkbordessen, dijktrappen, ladders en leuningen lijkt misschien eenvoudig werk. Toch moeten al deze KAM-voorzieningen aan strenge normeringen voldoen om langdurig veilig te zijn. Door de kennis en ervaring van onze constructiespecialisten waarderen waterschappen ons hiervoor al tientalen jaren.

Dijktrappen en trapleuningen

De toegang tot een waterweg begint veelal bovenaan een dijk. De betonnen dijktrappen en gegalvaniseerd stalen trapleuningen zijn voor iedereen een bekende oplossing om veilig de dijk op en af te lopen. Bent u als waterschap, provincie of grondeigenaar op zoek naar een betrouwbare leverancier van op maat gemaakte dijktrappen die langdurig een veilige toegang bieden? Neem contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf de flexibele instelling en creatieve oplossingen van onze specialisten.

Werkbordessen ontwerpen, produceren en plaatsen

Met onze tientallen jaren ervaring met het ontwerpen, produceren en plaatsen van werkbordessen zijn wij een vertrouwd gezicht bij waterschappen en provincies. Onze glasvezelversterkte kunststof roosters zijn al jarenlang een alternatief voor de gegalvaniseerd stalen looproosters. IJzerdiefstal wordt hiermee voorkomen, waarmee een langdurig veilig werkbordes gegarandeerd is. Omdat ieder werkbordes weer anders is, ontwerpen we een oplossing die na goedkeuring in onze eigen werkplaats wordt vervaardigd en door onze eigen mensen wordt geplaatst.

Veilige ladders voor elke toepassing

Het gebruik van een ladder is niet altijd te voorkomen. Ook al is een ladder minder veilig dan een trap, er zijn situaties waarbij een andere oplossing niet mogelijk is. Speciaal hiervoor creëren wij maatregelen om ladders veiliger en werkbaarder te maken. Dat kan dor de toevoeging van een valbeveiliging of door een mechanisme waardoor het uitschuiven van een ladder makkelijk en veilig gebeurt. Met creatieve oplossingen weten we elke toegang tot een waterweg langdurig veilig en werkbaar te maken.

Bent u als waterschap of provincie ook op zoek naar veilige dijktrappen, leuningen en werkbordessen bij poldergemalen, rioolgemalen en zuiveringsinstallaties of stuwen? Neem dan contact met ons op en daag ons uit.