Wij zijn altijd op zoek naar werktuigbouwkundige allrounders die in ons team passen. Ben jij zo’n allrounder en wil jij er achter komen of jij in ons team past? Stuur dan een berichtje naar ronald@bartelsmontage.nl en kom gewoon eens een bakkie doen.

Wie wij zijn

Bartels Montage is al meer dan 20 jaar de servicegerichte werktuigbouwkundige aannemer voor water gerelateerde procesinstallaties en constructiewerk. Dat doen we vooral voor waterschappen, gemeenten en productiebedrijven. Ons gedreven team van ca. 15 vooral jonge mensen is gek van techniek en vindt twee dingen belangrijk: tevreden klanten en een goede werksfeer. Daar werken we met z’n allen dan ook hard voor. De ene keer op een project en de andere keer bij ons in de werkplaats. Dat maakt jouw werk niet alleen gevarieerd, je bent daarmee ook vanaf het begin tot het einde verantwoordelijk voor jouw klus. En soms is dat een karweitje van een uur, maar dat kan ook een project van een aantal maanden zijn. Zo gaat dat bij Bartels Montage.

Jouw rol in ons team

Jouw rol is nog niet helemaal vast omschreven. Natuurlijk heb je rijbewijs B en een werktuigbouwkundige opleiding gedaan, maar jouw karakter is voor ons belangrijker dan dat jij een gecertificeerd lasser bent. Dat komt later eventueel wel. Het gaat er vooral om dat je begrijpt dat een klus – bijvoorbeeld bij een waterschap – soms gewoon af moet zijn voordat je precies op tijd naar huis rijdt. Die gedrevenheid en flexibiliteit waarderen onze klanten namelijk in ons, en dat willen we graag zo houden. Ook kun jij met jouw technische inzicht precies maken wat de klant nodig heeft aan de hand van een simpel schetsje en een beetje uitleg. Daar heb jij geen uitgebreide werkvoorbereiding voor nodig.

Wat wij bieden

  • Zicht op een vast contract bij een team waar we wat voor elkaar over hebben
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waarbij we de CAO Metaal en Techniek volgen
  • Een marktconform salaris
  • Ruimte voor eigen initiatieven
  • Flexibiliteit in werkdagen/werkuren
  • Gevarieerde klussen
  • Weekafsluitingen in onze eigen bedrijfsbar, zomerse BBQ’s, eindejaarsgeschenk en hilarische personeelsuitjes
  • En die goede werksfeer vinden wij belangrijk, dus die krijg je natuurlijk ook

Dus, denk jij dat we op jou moeten leren kennen? Mail jouw gegevens dan naar ronald@bartelsmontage.nl en wie weet hoor jij binnenkort bij ons team.