Wij werken veel voor waterschappen en provincies. Daarvoor realiseren wij bijvoorbeeld leidingwerk, permanente toegangsmiddelen en krooshekken met staal, RVS of aluminium. Maar wist u dat wij in onze eigen compleet ingerichte werkplaats ook allerlei andere constructiewerkzaamheden verrichten?

Gecertificeerd laswerk

Onze vakmensen werken veel op locatie. Daarom weten de meeste opdrachtgevers niet eens hoe het er in onze eigen werkplaats in Sprundel aan toe gaat, maar die is compleet ingericht om een groot aantal constructiewerkzaamheden en metaalbewerkingen te verrichten. Het is de plek waar wij bijvoorbeeld leidingwerk voorbereiden, of krooshekken en werkbordessen fabriceren met gecertificeerd laswerk. Hiervoor beschikken wij over een grote voorraad materiaal, zodat we ook snel kunnen schakelen. Maar we doen nog veel meer.
Een klein klusje om ergens een beugeltje aan te lassen, bijvoorbeeld. Maar er rijden ook vrachtwagens rond waarvoor wij de kisten hebben gemaakt. Bedenk maar een constructieklus en we hebben het al eerder gedaan. Klein, groot, het maakt niet uit.

Ontzorgen bij constructiewerk en metaalbewerking

Ook als er bijzondere metaalbewerkingen verrichten moeten worden ontzorgen wij onze klanten. In ons uitgebreide netwerk kennen wij altijd wel een specialist die ons aanvult met een bijzondere bewerking. Dus voor lassen, zetten, verzinken, stralen of coaten: u kunt allerlei constructiewerk voor uiteenlopende toepassingen aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat deze naar uw volle tevredenheid gerealiseerd worden.

Dus, wilt u één betrouwbare partij die zowel het specialistische werk in de waterwereld aan kan, maar ook niet moeilijk doet over andere constructiewerkzaamheden? Neem dan eens contact met ons op en daag ons uit.