Bartels-Montage-leidingen-aannemer-waterzuivering

Het is maar een klein wereldje binnen het specialisme dat waterzuivering heet. Het aantal aannemers in Nederland dat voor waterschappen en overheden rioolgemalen, stuwen en oppervlaktewatergemalen bouwt en onderhoudt is niet zo groot. Van deze aannemers horen we steeds vaker dat zij ons waarderen als onderaannemer in de waterwereld. En daar zijn we best trots op.

Leidingwerk in gemalen

Het bouwen van rioolgemalen of oppervlaktewatergemalen vraagt om een hoop engineeringswerk. In de praktijk kan echter niet alles altijd vooraf voorzien worden, waardoor er ter plaatse nog het een en ander uitgezocht en bepaald wordt. Omdat niet alle grotere aannemers daarop ingericht zijn worden wij veelvuldig bij dat soort trajecten betrokken. Door onze beperkte omvang en jarenlange ervaring met constructie- en leidingwerk binnen deze waterwereld zijn wij in staat om snel te schakelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld het RVS, stalen of aluminium leidingwerk op maat aanleveren of aanpassen. Ook nemen wij hen nabewerkingen zoals verzinken, coaten of passiveren uit handen.

Met beide benen op de grond

Relaties met hoofdaannemers ontstaan spontaan als de aannemer inziet dat wij een uitzonderlijke partij zijn. De combinatie van onze jarenlange ervaring in de waterwereld en de verschillende werkzaamheden die we graag aanpakken maakt ons blijkbaar bijzonder. Als allround onderaannemer hebben onze technische vakmensen namelijk veel praktische kennis, zijn ze volledig zelfvoorzienend en denken ze graag mee. Deze mentaliteit van ‘met beide benen op de grond staan’ en het graag ontzorgen van de klant, heeft al vaak geleid tot langdurige samenwerking met aannemers door heel Nederland.

Vast contactpersoon

Bij elk project heeft de hoofdaannemer bij ons slechts één contactpersoon. Hierdoor is de communicatie altijd helder en kan de hoofdaannemer vertrouwen op een soepel verlopende ondersteuning. Die ondersteuning kan variëren van constructiewerkzaamheden en leidingwerk tot het reviseren van mechanische componenten of het regelen van een noodinstallatie. Vaak zijn dat de klussen die voor de hoofdaannemer tussen wal en schip dreigen te vallen.

Heeft u als hoofdaannemer in de waterwereld ook wel eens ondersteuning nodig van een flexibele partij met veel ervaring en deskundigheid in deze branche? Neem dan contact met ons op en daag ons uit.