Bartels Montage heeft een nieuwe DAF autolaadkraan aangeschaft. Deze truck vervangt de oude vrachtwagen uit het wagenpark van het bedrijf uit het Brabantse Sprundel. De autolaadkraan wordt ingezet op hijs- en transportopdrachten. Niet alleen voor eigen gebruik, maar juist ook klanten kunnen een beroep doen op deze fraaie aanwinst voor hun eigen projecten.

Verjonging

Bij Bartels Montage staat innovatie, efficiëntie en duurzaamheid voorop, daarom is er een DAF CF aangeschaft met zware PALFINGER kraan. Bartels Montage vindt het belangrijk om haar wagenpark met regelmaat up to date te houden. De aanschaf ligt in het verlengde van de eerdere Ford Transits en Ford Connects.

Meer capaciteit

In vergelijking met de vorige truck heeft de DAF natuurlijk een veel moderner uiterlijk. Belangrijker was de keus voor de kraan met veel hogere capaciteit. Door deze ‘upgrade’ kunnen wij u beter en sneller van dienst zijn.

Zoals u gewend bent van Bartels Montage is de truck volledig in onze huisstijl uitgevoerd, wat het een fraaie en verzorgde verschijning maakt.

Losse verhuur

Door de inzet van haar eigen autolaadkraan zijn klanten al gewend aan de snellere doorloop van hun projecten. Door de grotere capaciteit is het voor onze klanten ook mogelijk onze autolaadkraan in te zetten voor hun eigen klussen. Heeft u interesse? Of  heeft u vragen over onze nieuwe DAF autolaadkraan? Neem dan contact met ons op.