Wie we zijn

Bartels Montage is opgericht in 1996 en gevestigd in het Brabantse Sprundel. Een modern en dynamisch bedrijf, uitgegroeid tot een full-service dienstverlener  op mechanisch en elektrisch vakgebied. Meer dan 25 deskundige en ervaren werknemers stellen dagelijks alles in het werk om onze klanten goed te bedienen.  Kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering staan centraal.

Certificering

Bartels Montage is een volledig gecertificeerde onderneming.  Naast de eerder behaalde certificering voor zowel VCA als ISO 9001/2008, is Bartels Montage sinds november 2014 de trotse eigenaar van het Kiwa-procescertificaat “Kwaliteit gestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen” volgens de Beoordelingsrichtlijn (BRL) K14020.  Bartels is het 22e bedrijf in Nederland dat zich voor dit kwaliteitskeurmerk van de onafhankelijke instantie Kiwa heeft gekwalificeerd.

Kwaliteit gegarandeerd

Een bedrijf met een Kiwa-procescertificaat staat garant voor kwaliteit. U bent verzekerd van:

  • Regelmatige controles en een betrouwbaar kwaliteitssysteem
  • De inzet van gekwalificeerde monteurs met voldoende ervaring en kennis
  • Duidelijke rapportages over bevindingen tijdens de werkzaamheden volgens eisen die in de Beoordelingsrichtlijn K14020 staan
  • Veel aandacht voor de veiligheid in de openbare ruimte

Extra controles op uw verzoek

Als u werkt met een gecertificeerd bedrijf zoals Bartels, heeft u ook de mogelijkheid om op verzoek extra controles aan te vragen bij Kiwa.  Kiwa kan namelijk niet standaard alle werken controleren.  Als u extra zekerheid wenst, kunt u Kiwa opdracht geven voor een extra werkspecifiek controle-onderzoek via een aanvraag. Een meldingsformulier hiervoor vindt u op www.kiwal.nl.  De kosten voor een werkspecifieke controle brengt Kiwa op projectbasis bij u in rekening. Als echter bij een werkspecifieke controle wordt vastgesteld dat het onderhoud niet conform de Beoordelingsrichtlijn is  uitgevoerd, spreekt Kiwa het gecertificeerde bedrijf daarop aan. In dat geval brengt Kiwa de kosten van het onderzoek niet bij u, maar bij het onderhoudsbedrijf in rekening.

Achtergrond BRL-K14020

In ons waterrijke land maken we voor ons (afval)waterbeheer gebruik van een groot aantal pompen en gemalen. Regelmatig en goed onderhoud is van belang om er voor te zorgen dat de pompen en gemalen goed (blijven) werken. Ook vanuit de (rijks)overheid is hier veel aandacht voor. De Kiwa certificatieregeling volgens BRL-K14020  is een belangrijke graadmeter om de kwaliteit van onderhoud in de markt zichtbaar te maken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Kiwa-procescertificaat, extra werkspecifieke controles of een gesprek met onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0165 – 38 97 77. Zie ook onze pagina over certificeringen of www.kiwa.nl  We informeren u ook graag over de mogelijkheden voor grootschalige projecten.


referenties