Bartels Montage en Gebroeders Oomen Groep bundelen de krachten.

Bartels Montage en Gebroeders Oomen Groep zijn een strategische samenwerking aangegaan om bestaande en nieuwe klanten en relaties in hun werkgebied nog beter te ondersteunen en bedienen. Door van beide ondernemingen hun specifieke krachten en expertise te bundelen, willen Bartels Montage en Gebroeders Oomen Groep totaaloplossingen bieden voor met name waterschappen, zuiveringskringen, havenschappen, projectontwikkelaars en gemeenten.

oomen-bartels

‘Beide partijen kennen hun klanten en de markt. Gemeenten en waterschappen hebben vaak contact met één van de bedrijven binnen de combinatie. Het betreffende bedrijf kan de oplossing direct vertalen of schakelt de samenwerkende partij in. Een extra dienst, of serviceaspect, waar zowel Bartels Montage als Gebroeders Oomen Groep tevreden mee is. Om een intensieve samenwerking te bevorderen wordt er uitgekeken naar mogelijkheden om de werknemers van de verschillende bedrijven samen te brengen.‘Het detacheren van werknemers en regelmatig persoonlijk contact vormen hiervoor de basis’ aldus Oomen en Bartels.

Complexe, geïntegreerde projecten en integrale oplossingen, alsmede efficiënte inzet van de verschillende disciplines, daar is de samenwerking op gericht. Met circa 100 eigen medewerkers realiseren we complete projecten en integrale duurzame oplossingen, van ontwerp en engineering tot en met realisatie en onderhoud. Projecten waarbij we verschillende disciplines efficiënt en duurzaam combineren en inzetten.

Door deze strategische samenwerking wordt de scope breder dan bij een traditioneel GWW-bedrijf.

Binnen de combinatie hebben we kennis op het gebied van water, grondwerken, maar ook energie en grondstoffen. Zo kunnen we diverse leidingwerken, rioolwerken, stuwen, gemalen, dijken, maar ook complete bedrijfs- en haventerreinen voor u realiseren. Ook bieden we zuiveringsoplossingen op maat. Maar ook zijn we een partner die oplossingen biedt op de grens van water en land. Van kust- en oeverwerken tot aanleg en onderhoud van complete dijken en waterbergingen.

Door ontwikkelingen op gebied van inkoopmanagement en aanbestedingen maken traditionele contractvormen steeds meer plaats voor overeenkomsten waarin de specifieke vraag van de opdrachtgever centraal staat. Inventiviteit alleen is echter niet genoeg. Bartels en Oomen hebben een unieke combinatie ontwikkeld, waarbij kerncompetenties zijn geborgd binnen de individuele bedrijven. Hierdoor blijft de eigen identiteit behouden, echter door de samenwerking zijn procesbeheersing en risicomanagement van een hoogstaand niveau.

Uiteraard volledig gecertificeerd en klaar voor grote projecten en totaaloplossingen!

oomen-bartels

Kwaliteit en vakmanschap in grond-, weg- en waterbouw – Specialisten in waterbeheer